Close
Filters
Език
Търси

ПЛИКЧЕТА И ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ ВЛАГА

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

ПЛИКЧЕ ПРОТИВ ВЛАГА

0,00 лв. с ДДС
Бентонит е естествен продукт. Водната пара се абсорбира между неговите екстракти. Този продуктът се характеризира с отлично съотношение цена / производителност, което го прави особено подходящ за обезвлажняване на промишлени опаковки. Не съдържа диметилфумарат. Стандартни опаковки: - 2 гр.; - 6 гр. . Кутия от 2000 броя.

СИЛИКА ГЕЛ

0,00 лв. с ДДС
Силициев диоксид е материал, произведен синтетично под формата на гранули. И подходящ за обезводняване на промишлени опаковки. Стандартни опаковки: - 2 гр.; - 6 гр. . Кутия от 2000 броя.

ЛЕПЕНКА ПРОТИВ ВЛАГА MICRO-GARDE

0,00 лв. с ДДС
Microgarde стикери против плесени. Те трябва да бъдат поставени в кутията в момента на окончателното опаковане. При наличието на висока влажност, влагата във въздуха влиза в адхезива и започва реакция, която създава специална атмосфера, която се разпространява в целия корпус, което спомага за поддържане на продукта чист и чист. Microgarde се различава от Silica Gel, тъй като е производно от пясъка, абсорбира само влагата. Понякога това не е достатъчно и влажността остава. Също така, ако пликчетата не са напълно сухи преди употреба, те ще бъдат неефективни. Microgarde се доставят в запечатан плик и няма да бъдат изложени на въздействието на въздуха до момента на тяхното използване. Microgarde са лесни за употреба. Отворете опаковката и извадете Microgarde, и залепете Migrodarde стикера на вътрешната страна на кутията, която трябва да бъдат затворена непосредствено след това и да не бъде отворяна отново. Всички неизползвани ролки, трябва да бъдат върнати към фолиевата торбичка и запечатани с лента, за да бъдат използвани отново. Броят на Microgarde, който ще се използва, зависи от размера на кутията и от нивото на влажност, в повечето случаи един стикер е достатъчен. Ако опаковката на Microgarde не е отворяна, може да се съхранява до една година. За да се подобри запазването на стикерите Microgarde, те могат да се съхраняват на хладно, сухо място далеч от пряка светлина. Отварянето на кутията за обувки с вътрешността на Mircogarde спира атмосферата, която е създадена и така може да влезе във влажен въздух, като по този начин компрометира съществуващата атмосфера, така че би било целесъобразно да се замени стикера. Също така е важно да се знае, че със стикера Microgarde не може да изчезне вече появила се плесен върху обувките, за които би било препоръчително да се използват подходящи почистващи препарати. Microgarde е химически инертен и не представлява опасност за околната среда. Опаковка от 2 000 броя.

МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА

0,00 лв. с ДДС
Въздушните възглавнички "пасват" на горната част на обувката.

ПЛИКЧЕТА И ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ ВЛАГА